Pastaschelpenmet zalmforel en dille

Pastaschelpenmet zalmforel en dille

Pastaschelpenmet zalmforel en dille

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

350 gr pastaschelpen
150 gr mierikswortel-roomkaas
1 ei
400 gr zalmforelfilet
1 zakje hollandaisesaus
1 dl witte wijn
1 eetlepel Zaanse mosterd
2 eetlepels dillegroen (vers of diepvries)

Bereiden

Verwarm de oven voor op 175°C.
Kook de schelpen 2 minuten.
Klop de roomkaas los met het ei.
Snijd de vis in kleinere stukjes en schep die door het roomkaasmengsel.
Bereid de saus met de wijn en 2 dl water en roer er de mosterd en de dille
door.
Vul de schelpen met het zalmmengsel, leg ze in een ingevette ovenschaal, schenk
de saus erover en bak ze 25-30 minuten.
Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus